maanantai 18. helmikuuta 2008

Tissit tai henki.

Tissit on ihan kivoja. Mutta ketä oikeasti kiinnostaa niin paljon kyseiset rasvapaakut, että niitä pitää pakkosyöttää joka paikasta?

Ja miksi siitä tulee kaikissa medioissa niin hirveä haloo? Ihmisiä kuolee päivittäin, ja se ohitetaan olankohautuksella. "Aha, taas tuolla joku jysäytti itsensä Paratiisiin." Mutta sitten!

VOI HERRANJUMALA! SUVI KOPOSEN TISSIT!! (http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1440370)

Oikeasti. Yhteiskunta, mitäs vittua?

Tänäänkin on kuollut ihmisiä sen verran, että se luku muutettuna grammoiksi vastaa noita Suvi Koposen tissejä. Heitä ei kuitenkaan lööppien etukansissa hehkuteta, koska ei ketään kiinnosta, ja hyvin harvat edes vaivautuvat välittämään.

Puolestani Suvi saisi levittää vaikka revaansa Sanomatalon katolla, ja se ei ansaitsisi edes sitä tilaa jonka Albaniassa ammuttu pikkupoika ansaitsisi.

Taitavat oikeasti olla uutiset aika vähissä. Vasta eilenhän Serbiasta irtaantunut Kosovo julistautui itsenäiseksi, ja nyt ainoa asia joka valtakuntaa puhuttaa, on Suvi Vitun Koposen tissit. Olisi voinut vaikka hieman panostaa kyseisen aiheen uutisointiin, tai Venäjän järjestämään EU kokoukseen, jossa tästä keskusteltiin.

Tässä taas huomataan se, mikä ihmisiä kiinnostaa ja se, mikä niitä lehtiä oikeasti myy, tai edes kääntää pään.

Olkaa hyvä ja aikuistukaa.
Jos jostain näkyy hieman tissejä, se kiinnostaa eniten niitä, jotka unohtavat kaiken ne nähdessään. Eli 12-15v pojat, ja ne sarvikuonon ja apinan risteytykset jotka täällä jostain päättävät.

Ei sillä, että tissit olisivat jotenkin huono asia. Ehei! Geologia on kuitenkin melko tärkeää, ainakin niille joita pinnanmuodot kiinnostavat.
Mutta ne eivät ehkä kuulu juurikaan lehtiin, vaikka IS melkoinen roskalehti onkin.

Te, jotka olette lukeneet pitemmältä, muistatte kun puhuin muutaman sanan tyhmyydestä?

Tämä on jo tyhmyysterrorismiä.
"Tuolla kuoli 28 ihmistä, ja syinä oli mielikuvituskaverin sanomat asiat, mutta älkää toki masentako itseänne ajattelemalla, tässä on teille Suvi Kopposen kivat tissit. Nauttikaa ja unohtakaa tuo ensimmäinen lause kokonaan."

Ja näin todellakin käy. Ihmiset ovat nisäkkäitä, lisääntyminen kiinnostaa. Eli suomeksi: Sex Sells.

Grrh.. Vittu. Pitkästä aikaa saanut itseäni näin vittuuntuneeksi siitä, miksi ihmiset tekevät edes tälläistä? Ja joku muoti, jonka takia tämäkin haloo sai alkunsa.

Kertoisiko joku mitä muodin kautta saavutetaan? Vaatteet näyttävät hyviltä, mutta eivät kaikki vaatteet eivätkä todellakaan kaikkien päällä.

Jumalauta, ihmiset. Menkääs takaisin metsään, viettäkää siellä vuosi. Eläkää täydellisessä uutispimennossa, ilman puhelinta. Saattaa olla, että asiat näyttävät hieman erilaiselta.
Tissit eivät ole se ensimmäinen asia minkä haluat nähdä palatessasi yhteiskunnan pariin.

Nosteessa: Tissit, Massamurhat, Tissit.
Laskussa: Suvi Koponen, Maailma, Ihmiskunta, Älykkyys, Musiikki, Taide.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Päivän kappale: In Flames - Morphing Into Primal

2 kommenttia:

ill SpeetzY kirjoitti...

Nice. Nice.

Asiaa. Ehkä jokaisen pitäisi viettää aikaa metsässä, popsia pähkinöitä ja miettiä elämää.

Syy kyseiseen raivon aiheeseesi taitaa olla se, että yhteiskunnassamme alastomuus on liian ''kiellettyä''.

Sanoisin vain, että mahtava kirjotelma. 10+. Huomaa oikein vihaisen mielentilan kirjoitushetkestä :D. tunteella näppäimistölle hakattua!!!

**kumartaa

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

tissit<3 ^^